Asiakas­lähtöinen ja joustava

Yritys

Kaiku Siivouspalvelut Oy on vuonna 2014 perustettu korkeatasoisiin ja yksilöllisiin siivouspalveluihin sekä sen tukitoimintoihin erikoistunut palveluyritys, joka työllistää tällä hetkellä yli 50 työntekijää.

Kaiku Siivouspalvelut Oy:n toiminta perustuu asiakaslähtöiseen, joustavaan ja laadukkaaseen siivouspalvelujen tuottamiseen ammattitaitoisen ja kokeneen henkilökunnan kanssa. Yritys huolehtii asiakkaidensa kiinteistöjen siisteydestä ja viihtyisyydestä sekä auttaa terveellisen ja turvallisen työympäristön ylläpidossa. Yritys huolehtii omalta osaltaan kiinteistöjen elinkaaren hallinnasta kustannustehokkaasti ja ekologisesti.

Yrityksellä on kyky ja halu tarjota suuria palvelukokonaisuuksia ja vakaavaraisena toimijana mahdollisuus joustavaan ja monipuoliseen palvelun tuottamiseen. Kaiku Siivouspalvelut Oy:llä on laaja yhteistyöverkosto, joka tukee yrityksen ydinosaamista ja jonka avulla yritys pystyy tarjoamaan laajaa osaamista ja ammattitaitoista palvelua useammalta palvelusektorilta. Yrityksellä on hyvä ja nopea reagointikyky muuttuviin tilanteisiin.

Kaiku Siivouspalvelut Oy:n yrityksen henkilökunnalla on vuosikymmenien kokemus alasta, työnjohdosta ja asiakaspalvelusta. Yrittäjälähtöisen yrityksen toimintaperiaatteena on tuottaa ammattitaitoisinta ja laadukkainta siivouspalvelua toimialueellaan.

kaiku_raw-69

Tärkeimmät arvomme

Asiakastyytyväisyys on toimintamme lähtökohta, jonka saavutamme ammattitaitoisten ja laadukkaiden palvelujen avulla.

Ammattitaito on työmme kulmakivi, jonka avulla lunastamme asiakaslupauksemme ja jota ylläpidämme jatkuvalla koulutuksella.

Nopea reagointi on valttimme muuttuvissa tilanteissa ja asiakassuhteiden hoidossa.

Henkilöstön hyvinvointi on toimintamme perusta ja arvostamme jokaisen työntekijän työpanosta ja hyvinvointia.

Ympäristö

Kaiku Siivouspalvelut Oy:llä on käytössään nykyaikaiset, kustannustehokkaat ja ekologiset työmenetelmät. Yritys panostaa kestäviin ja kierrätettäviin työvälineisiin sekä ympäristöystävällisiin puhdistusaineisiin.

Asiakaskohteen siivousta suunniteltaessa huomioidaan aina asiakkaan yksilölliset tarpeet ja vaatimukset, ergonomia, hygienia ja työturvallisuus. Työssä käytetään mahdollisimman paljon koneellisia menetelmiä.